Сподели

За мен

01

Моята История

Умори ли се да се опитваш да „сглобиш“ твоето място от различни снимки в Pinterest? Може би чувстваш, че е назрял момента, в който да се насладиш на удобното си кресло в новото си „вкъщи“, вместо да мечтаеш пред снимки на невъзможно големи дневни в Instagram? Или пък искаш освен да обичаш работата си, да обикнеш и работното си място. Туко виж да накараш служителите си да стоят извън работно време, защото не им се прибира?

Аз съм тук, за да помогна да овладеем хаоса вкъщи, да скроим перфектното място за теб като създадем удобно, красиво и лесно за поддържане пространство, което няма да те остави да се срамуваш, ако дойдат неканени гости.

Моята работа е да разбера какво харесваш и търсиш и от какво имаш нужда, да го синхронизирам и съчетая с пространството, с което разполагаме.

Факт, всеки би искал огромна дневна с камина в средата на стаята, с библиотека по-голяма от националната и приветлива кухня с гигантски остров и трапезария за дванадесет човека, но не винаги разполагаме с това. Моята цел обаче е да се постарая максимално да усетиш дома си по този начин и най-важното – с гордост да го наречеш „свой“.

Със своя дългогодишен опит (12+) в сферата на изкуството и дизайна не мога да се похваля като мои колеги с 5000+ проекта за година, но мога да се похваля с индивидуален подход и със запазване на близки връзки с всеки един от клиентите си. Следващият път, когато отидеш да си платиш сметката за водата знай, че дизайнерските офиси на „Софийска вода“ АД са мое дело, а, ако отидеш да си подновиш застраховката или да внесеш пари в Алианц Банк, България недей да се сърдиш, ако са затворени – това е защото изпълняват моето предложение.

В портфолиото си имам редица жилищни и корпоративни клиенти, някои от които са показвани в медиите, както и са печелили награди в конкурси от страната и чужбина. Ако все пак си от клиентите, за които е важно и образованието, то мога да кажа, че имам завършен бакалавър – НБУ и две магистратури в НБУ и в НХА в сферата на интериорния и рекламен дизайн, а от 2012г. съм собственик и преподавател в школа за изкуство и дизайн „Изкуството на Ив“.

02

Моите Умения

Уменията на интериорния дизайнер не се свеждат само до това да се красив проект на картинка, а на първо място да се вникне в съзнанието на всеки един от обитателите, да се види начинът им на живот и тогава да се анализира от какво има нужда всеки един от тях.

Освен в сферата на проектирането и визуализирането, през годините интериорното студио започна да се занимава и с реализация на проектите. Всички заложени стоки, консумативи и материали в проектите могат да се открият и/или изпълнят от нашия екип.

%

Дизайн

%

Визуализации

%

Изпълнение

03

Ново От мен

Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat king this the first true generator .Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words